Zeoliet

Help met een waardering

Zeoliet (clinoptiloliet) als voedingssupplement heeft als voordeel dat zware metalen uit het lichaam gebonden worden, waardoor ze met de ontlasting uit het lichaam verwijderd worden.
Clinoptiloliet bindt met name: Arsenicum, Cadmium, Fluor, Kwik, Lood en daarnaast mycotoxinen (schimmels in voedsel). Ook pesticides en ammonia worden door Clinoptiloliet gebonden.
Aangezien nagenoeg al onze vis verontreinigd is met zware metalen, is het zeer aan te bevelen voordat men vis eet een dosis zeoliet te nemen.
Behalve dat Zeoliet deze bijzonder eigenschappen heeft, is het ook een rijke bron van sporenelementen. Door de hedendaagse erosie en te intensieve bewerking van akkergronden is het gehalte van sporenelementen met soms wel 80% terug gelopen. Aanvulling op het dagelijkse menu is daarom ook zeer gewenst. Onderzoek heeft aangetoond dat nagenoeg alle hedendaagse ziekten te maken hebben met voedsel de-efficiëntie.
Omdat ons voedings patroon bijna niet meer in evenwicht is, teveel van alles, worden teveel eiwitten geconsumeerd. Door een overschot aan eiwit ontstaat bij het metabolisme: ammonia; als bij product, dit is zeer schadelijk voor het lichaam . Clinoptiloliet bindt dan ook het overschot aan geproduceerde ammonia.

Toepassing:
Zeer divers als voedingssupplement, bodem verbeteraar en als kleimasker op het lichaam. Als supplement één thee lepel in een glas water oplossen, gebruiken voor de maaltijd.
Inhoud: 500 ML(ca 250gr) 100% Zeoliet (clinoptiloliet), emmer van 10L (ca 5KG) of zakken van 25KG

 

1 reactie op “Zeoliet

  1. Hallo,

    Erg goeie producten! ik wil graag weer Zeoliet bestellen en 10l Hemexcide, maar kan niet vinden hoe ik Zeoliet moet toevoegen aan winkelwagentje.

    Vriendelijke groeten
    Manja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *