Voor wederverkopers

Dealer van Mercator-groep worden.

Kunnen uw klanten al diatomeeënaarde bij u kopen?

Deze pagina is speciaal voor aanstaande wederverkopers gemaakt, na het lezen kunt u besluiten om de producten in uw assortiment op te nemen.

Omdat wij veel aanvraag krijgen behandelen we een paar veel voorkomende vragen.

Mercator-groep is producent, importeur, exporteur, groothandel en direct verkoper. Waarbij wij duidelijk stellen dat wij alleen op bol.com en Amzon.nl en Amazon.de verkopen. U bent voor de rest vrij om websites, facebook, Instagram enz enz te gebruiken. Wij kunnen u helpen d.m.v. van linkbuilding een hogere conversie te creëren voor uw site.

Mercator-groep is de specialist op diatomeeënaarde, in ons programma zijn wij duidelijk specialist in de kippenbranche, maar ook hebben wij dierproducten voor andere dieren. Mercator Groep werkt ook met veel kruiden en kunnen dit  op aanvraag voor u maken.

Bestellingen bij Mercator-groep:

Bij bestellingen hanteren wij geen minimum hoeveelheden, indien u maar een enkel productje per keer en per jaar afneemt, zien wij u als een particuliere klant en komt u niet in aanmerking voor de retail prijzen. Wij willen u graag ondersteunen om uw bedrijf verder uit te bouwen met de producten van de Mercator-groep, maar verwachten wel een bepaalde groei in afzet. U kunt onze producten eenvoudig bestellen via onze bestellijst, gebruik hiervoor de button: bestellen retail

Product ontwikkeling bij Mercator-groep:

Wij hebben zeer veel producten en kunnen ook op korte termijnen nieuwe producten ontwikkelen. Indien u een bepaald product wilt hebben, kunnen wij kijken of we dit kunnen samenstellen voor u. Details over afname en etikettering bespreken we dan als het zover is. Wij zijn gewend om onder geheimhouding van recept te produceren voor klanten.

Mercatr-groep

 

Eerste bestelling doen:

Of het uw eerste bestelling of de zoveelste is, wij zijn altijd blij indien u besteld. Maar een klant is pas prospect af indien hij betaald. Wij hanteren een betalingstermijn van 7 dagen.

Kennismaking met de Mercator-groep:

U mag altijd langskomen in Lochem waar wij gevestigd zijn, maar ook met bv Zoom of Whatsapp kunnen we video bellen.

U kunt ons mailen op: Verkoop@mercator-groep.nl of bellen op +31627402730.

Pallet Hemexcide

Poultry specialties

Mercator groep

importeur van diatomeeënaarde en kruidenoplossingen

Nederland

Let op

Disclaimer

In het kader van de geneesmiddelen wet mogen wij geen medicijnen houden of aanprijzen. Indien u overweegt om één van de producten aan te schaffen, verklaart u door het accepteren van de Leveringsvoorwaarden dat u zich terdege goed heeft geïnformeerd dat supplementen invloed op uw lichaam of van uw dier kunnen hebben. Eventuele medische bewering zijn NIET getoetst aan klinische studies.

GDPR / AVG mededeling:

De webshop van de Mercator-groep is aangepast aan de wet met betrekking op bescherming van persoonsgegevens (per 25-5-2018) de GDPR wet of in het  Nederlands AVG. Door middel van de software aanpassing garanderen wij misbruik van uw privé gegevens te voorkomen.

#Mercator-groep

Volg ons op Facebook