Terugbetalings- en retourbeleid

Welkom bij het terugbetalings- en retourbeleid van Mercator Groep. Wij streven ernaar om uw winkelervaring zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. Hieronder vindt u alle informatie met betrekking tot terugbetalingen en retouren.

Terugbetalingen

1. Terugbetalingen voor aankopen via onze website:
– Als u niet tevreden bent met uw aankoop via onze website, kunt u binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling een verzoek indienen voor een terugbetaling.
– Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Alle labels en verpakkingen moeten intact zijn.
– Neem contact op met onze klantenservice via verkoop@mercator-groep.nl om een terugbetalingsverzoek in te dienen. Zorg ervoor dat u uw bestelnummer en de reden voor de terugbetaling vermeldt.
– Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij overgaan tot de verwerking van uw terugbetaling. Houd er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat het bedrag op uw rekening wordt bijgeschreven, afhankelijk van uw betaalmethode.

Retouren

1. Retourneren van producten:
– Als u een product wilt retourneren, kunt u dit binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling doen.
– Zorg ervoor dat het product ongebruikt is en nog steeds in de originele verpakking zit. Retourzendingen moeten vergezeld gaan van alle originele labels en accessoires.
– Neem contact op met onze klantenservice via verkoop@mercator-groep.nl om een retourverzoek in te dienen. Vermeld uw bestelnummer en de reden voor de retourzending.
– Na goedkeuring van uw retourverzoek ontvangt u verdere instructies over het retourneren van het product.

2. Kosten van retourzendingen:
– De kosten voor het retourneren van een product zijn voor uw eigen rekening, tenzij anders vermeld of in geval van defecte of verkeerd geleverde artikelen.

3. Verwerking van retourzendingen:
– Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen wij overgaan tot de verwerking van uw retourzending.
– Afhankelijk van uw oorspronkelijke betaalmethode en de status van de geretourneerde producten, wordt het bedrag teruggestort op uw rekening.

 

Hulp Nodig?

Voor verdere vragen of opmerkingen over ons terugbetalings- en retourbeleid kunt u contact opnemen met onze klantenservice via verkoop@mercator-groep.nl of telefonisch op 06 2740 2730. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en eventuele zorgen die u heeft aan te pakken.

 

Terugbetalings- en Retourbeleid: Laatst bijgewerkt op: 7-3-2024