Over Mercator Groep

Diatomeeënaarde direct van de importeur, natuurlijke bloedluis bestrijding.

(let op: Hemexcide is geen Biocide volgens de wetgeving).

Diatomeeënaarde bij bloedluis van vogels en overlast door insecten:

Al jaren verkoopt de Mercator-groep een veilig alternatief: Hemexcide, dit is een 100%  biologische natuurlijke diatomeeënaarde dat direct uit de natuur gewonnen wordt, vrij van welke soort chemie dan ook.  Diatomeeënaarde is een natuurlijk absorptie middel dat in stallen en kippenhokken toegepast kan worden, maar ook bij planten als grondverbeteraar of als voedingssupplement in bv diervoeders.

Mercator-groep heeft een nieuwe diatomeeënaarde toegevoegd aan het assortiment. Deze diatomeeënaarde is aangemeld bij het CTGB en daardoor aangemerkt als officieel middel(biocide) om bloedluis maar ook mieren, slakken, vlooien en alle mogelijke  insecten dodelijk te bestrijden.

Door Oregano in het drinkwater toe te passen wordt voorkomen dat de kippendarm extra belast wordt. Oregano olie wordt toegepast door zowel bio als door conventionele pluimveehouders.  Nu het weer warmer wordt kunnen de beesten nu last krijgen van de warmte (hitte stress). Om de kippen en of siervogels te helpen om dit te overleven kunt u de Oregano olie in het water doen, net als bij vitamine C zit de oregano olie boordevol met Anti-oxidanten en dit vergroot de natuurlijke weerstand. Oregano olie is een super middel dat op vele fronten uw beesten ondersteunt.

Omdat de temperatuur in dit jaargetijde toe neemt zal het aantal bloedluizen ook enorm toenemen. Met een eenvoudig middel als Hemexcide houd u de toename van bloedluizen onder controle. Hemexcide is super simpel te verwerken en bewezen effectief. Hemexcide 100G is een goedkoop anti bloedluis middel. Deze diatomeeënaarde is puur natuur en bevat geen chemische toevoegingen. Door de lagere temperaturen betekent dit niet automatisch dat de bloedluis ook weg is, ook nu moet u actief blijven om de bloedluis te bestrijden.

Brandnetel korrel draagt bij tot de verhoging van de weerstand.

Mercator-groep is actief  in de pluimvee/ kippen/siervogel/agrarische sector met producten die u écht  helpen en tegen zéér concurrerende prijzen. Dus producten aangedragen door ú, waarvan ú ondervonden heeft dat ze echt werken. Dit alles uiteraard binnen de kaders van de geldende wetgeving.

Mercatr-groep
 100% natuurlijk Diatomeeënaarde bij bloedluis van vogels en overlast door insecten

Wij richten ons met name op de pluimvee (vogel)sector. Maar al onze producten zijn aan ieder dier te verstrekken. Ook in sectoren waaraan wij nooit gedacht hadden, leveren wij onze producten zoals aan plantenkwekers.

Hemexcide ( diatomeeënaarde ) en Herbes D’elixir (kruiden)

Onder het merknaam Hemexcide importeren wij diatomeeënaarde, in het buitenland wordt dit eigenlijk alleen maar toegepast tegen bloedluizen bij pluimvee.
Onder het merknaam Oregano olie  verkopen wij producten op basis van oregano olie.

Het merk Herbes D’elixir voorziet in allerlei kruidenmengsels. De kruiden worden geïmporteerd en verwerkt op  een klein schalige ambachtelijk manier  zie : www.herbesdelixir.com , dit alles onder strikte regels van de HACCP. De kruidenmengsels zijn gericht op luchtwegen, darmgezondheid, kolieken enz. enz. het zijn en blijven echter supplementen, mercator-groep heeft geen geregistreerde geneesmiddelen

Onder het “kopje” Winkel /BESTELLEN vindt u de diverse producten en hun prijzen.

Mercator-groep levert aan bedrijven en particulieren.

Poultry specialties

Mercator groep

Importeur van diatomeeënaarde en kruidenoplossingen

Nederland

Let op

Disclaimer

In het kader van de geneesmiddelen wet mogen wij geen medicijnen houden of aanprijzen. Indien u overweegt om één van de producten aan te schaffen, verklaart u door het accepteren van de Leveringsvoorwaarden dat u zich terdege goed heeft geïnformeerd dat supplementen invloed op uw lichaam of van uw dier kunnen hebben. Eventuele medische bewering zijn NIET getoetst aan klinische studies.
GDPR / AVG mededeling:

De webshop van de Mercator-groep is aangepast aan de wet met betrekking op bescherming van persoonsgegevens (per 25-5-2018) de GDPR wet of in het  Nederlands AVG. Door middel van de software aanpassing garanderen wij misbruik van uw privé gegevens te voorkomen.

#Mercator-groep

Volg ons op Facebook