Diatomeeënaarde: Ons verhaal

door | mrt 23, 2020 | Diatomeeënaarde (Hemexcide)

Al jaren verkoopt de Mercator Groep Hemexcide diatomeeënaarde. We begonnen dit te verkopen nadat het schandaal met fipronil betekende dat er meer vraag kwam voor natuurlijke ingrediënten voor kippen. Mercator Groep is bekend in de agrarische sector en heeft het gebruik van diatomeeënaarde geïntroduceerd in Nederland en België, geïnspireerd door bevriende boeren in Engeland. Mercator Groep is uitgegroeid tot dé specialist in diatomeeënaarde in de BeNeLux , voor zowel consument, wederverkoper en in de agrarische sector. 

Mercator Groep heeft ook de Mercator Oregano olie geïntroduceerd in Nederland, nu veel gebruikt bij professionele houderijen. Door Mercator Oregano olie in het drinkwater toe te passen wordt voorkomen dat de kippendarm extra belast wordt. Net als vitamine C zit oregano olie van Mercator vol met antioxidanten en dit ondersteund de natuurlijke weerstand. 

Mercator Groep is producent en directe verkoper. Wederverkoper worden? Kijk dan op deze pagina.
Wij richten ons voornameelijk op de pluimvee, huisdier en paarden branche, alsook de tuinder branche. 

Kijk ook op onze BOL en Amazon pagina voor onze producten.

News

Related post

Herken en behandel bloedluizen bij kippen

Herken en behandel bloedluizen bij kippen. Kippen krijgen gevaarlijke stress van bloedluizen en mijten. Ze verstoppen zich in de naden en kieren van het hok en het legnest. Wees op tijd er bij om gevaarlijke stress en bloedarmoede van de kip te vvoorkomen. U herkent dit als de kammen niet meer mooi rood zijn maar meer vaal van kleur. Gebruik Hemexcide diatomeeënaarde om de irritatie van de luizen tegen te gaan.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

#Mercator-groep

Volg ons op Facebook

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop